Zoeken naar cursus ontspanningsmassage groningen

 
cursus ontspanningsmassage groningen
 
Cursus - Gratis SEO Check.
Niet alleen bieden we u een dagelijkse gratis SEO check aan met onze SEO Page Optimizer tool; we verstrekken u het nodige advies en nuttige diensten op maat van uw budget. Krijg zoekmachine optimalisatie tips: abonneer u vandaag nog op onze gratis nieuwsbrief en blijf te allen tijde up-to-date over de laatste trends binnen SEO en website optimalisatie!
Praktijk Salomons Het ontstaan van Praktijk Salomons.
Door het enthousiasme van mijn toenmalige cursusleidster, ben ik aan een gedegen opleiding begonnen bijde DBA in Groningen. Daar heb ik de klassieke massage, segmentale massage, voetreflexologie en de anatomie, pathalogie en fysiologie gevolgd. Enkele jaren later, omdat ik het gevoel had dat ik nog onvoldoende kennis had en mede door het beoefenen van de hardloopsport, ben ik mij nog gaan specialiseren in sportmassage. Mijn interesse in het functioneren van het menselijk lichaam werd hierdoor alleen maar versterkt. Aansluitend aan de opleiding tot sportmasseur heb ik de shiatsu opleiding gedaan, zodat ik met de overige opleidingen van de DBA, de titel manueel praktizijn mag voeren. Mijn werkzaamheden in mijn Praktijk combineer ik met mijn werkzaamheden in Ziekenhuis Bethesda te Hoogeveen. Voor behandelingen in mijn praktijk ben ik zowel overdag als 1 avond beschikbaar. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen of via het mailadres van de website. In mijn Praktijk behandel ik cliënten met verschillende klachten, variërend van lichamelijke klachten blessures, rugklachten, ontspanningsmassage tot mensen die een burn-out hebben.
cursus engels groningen
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage.
Het programma van de cursus stoelmassage is zo ingericht dat je veel leert in een korte tijd. Daardoor heb je je aan het eind van de stoelmassage opleiding bekwaamd in deze massage techniek. Relevant is dat je door de cursus stoelmassage bewuster met je eigen lichaam en dat van de ander weet om te gaan.
Lening simulatie
Holos.
dakwerker tienen
Massagecursus op basis van Rebalancing in Ede.
Tallien van der Wal: Als je goed wilt leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. In deze massagecursus leer je, naast het ontvangen van een massage, een aantal basistechnieken waarmee je een volledige ontspanningsmassage kunt geven. Je maakt tijdens de massagecursus kennis met zachte, rustige, maar ook met diepe massagetechnieken die zijn ontwikkeld in de opleiding Rebalancing. Je eigen houding en het goed gebruiken van je eigen lichaam krijgt aandacht. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden tijd en ruimte aan de kwaliteit van aanraken en aan de aandacht die belangrijk is bij het geven en ontvangen van een massage. De cursus wordt gegeven in de ontmoetingsruimte van het Centraal Wonen Project De Wonenwij, Hegelstate 17 te Ede.
bmi kind berekenen
Basiscursus najaar 2018 Emma Putman.
In oktober 2018 start een extra Basiscursus Ontspanningsmassage. In acht avonden leer je elkaar een massage geven met technieken uit de intuïtieve massage. Aandacht voor je lichaam, plezier in contact en aanraking staan centraal in de cursus. We masseren vanuit ontspanning, waardoor we ontspanning bewerkstelligen. Je leert technieken voor verschillende delen van het lichaam. Je oefent op elkaar en bent dus zowel gever als ontvanger. Daarbij is zorg voor de wensen en grenzen van beiden essentieel. Er wordt ook aandacht besteed aan de manier waarop je contact maakt in het masseren. Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om iemand een volledige massage te geven. Bij deelname aan 7 van de 8 lessen krijg je een certificaat uitgereikt. Dit geeft tevens toegang tot de vervolgcursus. De cursus op de maandagavond start september is volgeboekt. De tweede groep, op de vrijdagavond, is ook volgeboekt en inmiddels gestart. Tijd: De lessen zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur, behalve les 1 en 8. Die duren van 19.00 tot 22.00 uur. Data: 5, 12 en 19 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november 2018. Aantal deelnemers: maximaal 8. Plaats: Centrum De Poort, Moesstraat 20, 9717 JW, Groningen.
luchthaven Zaventem
BABYMASSAGE GRONINGEN.
In deze cursus leer je je baby te masseren door middel. van Shantala babymassage, afkomstig uit India. Het is een. ontspanningsmassage met ritmische vloeiende. Door middel van babymassage leer je ook. via je handen te communiceren met je baby en leren jullie. elkaar steeds beter kennen. Lesperiode: 6, 13 en 20 februari 2018. Lestijden: 11.30 12.45 uur. Lesperiode: 19 en 26 januari en 2 februari 2018. Lestijden: 14.30 15.45 uur. Locatie: de Yogi School, Rivierenhof 12, Groningen.
glazenwasser antwerpen
Massagepraktijk Vitaal Groningen.
Welkom bij Massagepraktijk Vitaal. Bent u zwanger, heeft u last van lichamelijke klachten of gewoon op zoek naar een goede massage? Bij Massagepraktijk Vitaal Groningen. bent u altijd aan het juiste massage adres! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau?
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
In Noord Holland is ATS massageopleidingen al bijna 30 jaar een begrip. Met ruim 20 massageopleidingen, waaronder sportmassage, ontspannningsmassage, voetreflexmassage en diverse andere disciplines, wordt een ruim aanbod verzorgd in westerse en oosterse massagevormen. Aankomend cursusjaar start ATS massageopleidingen in Leeuwarden met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage.
Home Massage Academie.
Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis. Meer over ons. Geaccrediteerd en erkend door. Contact en advies. Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past? We staan voor je klaar.
Over het NGS.
Scholingsavond: tapen onder druk, technieken van een pro. Frank van Deursen sportfysiotherapeut/ manueel therapeut AFC AJAX neemt je mee in zijn ervaringen met het verzorgen. Hardlopers met achillespeesklachten gezocht. Voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC worden hardlopers met een achillespeesblessure gezocht.
Groningen Akademie.
Ook op de Wingerdweg. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Therapeutisch Centrum Boterdiep. Praktijk voor Massage en bewegingseducatie. hele dag Introcursus Holistische Massage. Introcursus Holistische Massage. jan 6 jan 13 hele dag. Massage ontvangen én geven is een verrijking. Heb je altijd al eens willen leren masseren? Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm.

Contacteer ons