Meer resultaten voor cursus ontspanningsmassage

 
cursus ontspanningsmassage
 
PRIVELES massage met cursus ontspanningsmassage.
Tijdens de prive cursus ontspanningsmassage leert u op eigen tempo de meest doeltreffende basis massagetechnieken. Deze privéles duurt 2 uur en kost 105 euro. Er is geen vaste massagecursus. Afhankelijk van uw wensen leren wij u rugmassage, beenmassage, voetmassage, buikmassage, nek-schoudermassage en/of hoofdmassage.
seo cursus
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop.
auto verzekeren
Massage cursus, workshop, opleiding activate.me.
Reiki of ontspannende massage voor kinderen. Reiki en ontspanningsmassage voor kinderen Ook voor kinderen kan ontspanning nuttig zijn, de kinderen van vandaag moeten alsmaar meer. Wekelijks op maandag 1300-1900.: 1 2 3 4 7 8 Volgende. cursus, workshop, opleiding 60.
schoonmaakbedrijven
Basiscursus ontspanningsmassage 3 dagen.
Ziet u het wel zitten om het vak masseren te leren, maar bent u nog niet toe aan een hele opleiding? Of wilt u een ontspanningsmassage kunnen geven voor thuis gebruik? Dan is de basis cursus massage wat voor u!
Opleiding Belevingsgerichte massage voor ouderen, dementerende en palliatieve mensen Zorgtechnieken opleidingen Escala.
Waarom een massage? Om een beeld te geven wat de ontspanningsmassage voor ouderen en personen met dementie kan betekenen, volgen hieronder enige resultaten en reacties.: Verdriet en sterke emoties als boosheid verzachten tijdens de massage zichtbaar en veranderen in rust, tevreden hummen, oogcontact met een meer heldere, open" blik.
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
Op onze pagina cursus vindt u de nodige informatie om u in te schrijven voor de workshop partnermassage. Vindt u het aangenamer om als koppel samen een massage te ondergaan, kies dan voor onze ontspannende duo massage. Wenst u nog wat langer na te genieten, kies dan voor onze partnerplusmassage.
Opleiding voor professionele masseurs en medische professionals Massage Bij Kanker België.
Deze training heeft dan ook tot doel masseurs bekend te maken met de aanpassingen in de massage die nodig zijn ten gevolge van de behandelingen en conditie van de cliënt met kanker. Dit om op een professionele manier een ontspanningsmassage te kunnen aanbieden die ondersteunend is aan het herstel én om cliënten correct te kunnen informeren i.v.m.
Vergelijk 12 Massage trainingen in Rotterdam en boek meteen op Springest.
Lees meer over Beste Opleider 2017. Cursus Klassieke Massage. Zaterdag 15 december 2018 in Rotterdam en 6 andere data. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be.
Cursus Westerse Klassieke ontspanningsmassage Amice Opleidingscentrum.
Cursus Westerse Klassieke ontspanningsmassage. Cursus Westerse Klassieke ontspanningsmassage mét anatomie. De ontspanningsmassage is gericht op totale ontspanning van lichaam en geest. Het verzacht pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, het verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
Cursus Ontspanningsmassage basis.
Tijdens deze Basiscursus Ontspanningsmassage leer je diverse massagetechnieken om zo een gevarieerde massage te kunnen geven. De cursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om een massage te geven en wilt leren hoe je dat het beste aanpakt.

Contacteer ons