Meer resultaten voor cursus ontspanningsmassage

 
cursus ontspanningsmassage
 
cursus pedicure groningen
Zelfstandig masseur CVO Groeipunt Het Perspectief/VSPW.
Zorg en welzijn. Voordelen als cursist. CVO Groeipunt als testcentrum voor EVC. Diploma secundair onderwijs. Kunst, cultuur erfgoed. Zorg en welzijn. Voordelen als cursist. CVO Groeipunt als testcentrum voor EVC. Vul één of meerdere velden in. Maak een keuze.: Diploma secundair onderwijs. Kunst, cultuur erfgoed. Kies eerst een categorie. Maak een keuze.: Maak een keuze.: Maak een keuze.: Dompel jezelf onder in de wondere wereld van ontspanning en relaxatie. Leer tal van massagetechnieken die ondersteund worden met de nodige theoretische kennis van de anatomie van het menselijk lichaam. Van relaxatie massages tot vierhanden massage. Lichaamspeelings, pakkingen en een bezoekje aan onze wellness. De opleiding tot masseur duurt 1 schooljaar waarbij je 2 avonden per week les volgt. Lees meer
isatraining.nl
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
Ruim aanbod aan cursussen. WelZijn Massageopleiding is hét opleidingscentrum voor massages in het noorden. Je kunt veel diverse cursussen volgen waarbij je de verschillende massagetechnieken kunt leren of je kennis hierin kunt verdiepen. Je wordt opgeleid volgens een holistische visie. Je leert kijken naar de mens als geheel. BEKIJK ALLE CURSUSSEN. Cursussen beschikbaar met accreditatie. Alle cursussen inclusief koffie en thee. Mogelijk om gespreid te betalen. Met de cursus WelZijn Lichaamsmassage heb je een geweldig pakket in handen om een goede massage te geven. Meer lezen
cursus verkeersregelaar
Cursus Ontspanningsmassage weekend Kopos.
Cursus Ontspanningsmassage weekend. Cursus Stoelmassage Shiatsu weekend. Cursus Stoelmassage Expert weekend. Cursus Klassieke Massage weekend. Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk.
Gratis Cursus Masseren Gratis Cursus.
Deze gratis cursus masseren vormt de juiste basis. Aan de hand van duidelijke fotos en omschrijvingen brengt professioneel masseur Rob Olk je de fijne kneepjes van het masseren bij. In de basis althans, want het zal duidelijk zijn dat je echt leert masseren door het veel te doen, niet door een PDF te bestuderen. Dat gezegd hebbende: met deze basiscursus massage leer je eigenlijk alles wat je over masseren moet leren.
Opleiding ontspanningsmassage Noord Holland, Friesland Zwolle.
Heb je vragen en/of wil je meer weten over de cursus? Wij zijn elke werkdag van 900: tot 1700: bereikbaar voor elke vraag! Je kunt altijd contact met ons opnemen per.: Telefoon: 0226 754 277. Of via de chat-functie rechts onderin op deze pagina. Ben je er klaar voor? Schrijf je in voor de opleiding ontspanningsmassage!
Massagecursus BijJuul.
De 5-weekse massagecursus is voor iedereen die wil kennismaken met masseren. Vind je het leuk om te masseren en doe je dit bijvoorbeeld al op vrienden en familie of heb je nog geen ervaring? Iedereen kan zich aanmelden. Ik gaf de massagecursus samen met Pia Duijkers van Handwerk Massagetherapie maar momenteel verzorgt Pia deze de cursus alleen.
Opleiding massagetherapeut cursus massage Mechelen Wattedoen.be.
Relaxatie, Yoga, Tai Chi, Qi Gong. Opleiding massagetherapeut cursus massage. In 6 lessen op vrijdag van 10u tot 1, data: n ktober, 18 en ovember, 9 december. Het Appl, Brusselsestw 544, Mechelen. massage is n van de oudste, helende technieken.
Vergelijk 4 Massage cursussen en opleidingen in Leuven.
Deep Tissue Massage is een vrij intensieve behandeling, gericht op de aanpak van pijnklachten. Wat is de oorzaak van de pijn? Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus.
Massagecursus Massagepraktijk Ontspanningsmomentje.
Kijk dan voor meer informatie bij Massage Workshop voor 2. Er is ook een online cursus aanbod. Meer informatie hierover kan je vinden bij Online Cursus. Aanmelden voor een cursus kan via de website van de OMB Academie. Copyright 2012-2020 Massagepraktijk Ontspanningsmomentje Ontspanningsmassage Stoelmassage Massage Cursus Disclaimer.
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. Bekijk hier de online infosessie over deze opleiding. De opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.: Dit is de praktijkmodule. Je oefent eerst op medecursisten en op modellen die je zelf meebrengt. Later werk je op echte klanten in de klas. Je leert alle alle delen van het lichaam masseren, bijvoorbeeld rug, benen, billen en buste. Je werkt in het begin op je medecursisten, later ook op klanten. Je oefent zowel op vrouwen als mannen van alle leeftijdscategorieën. Zo leer je de verschillen in huiden, spieren en weefsel echt kennen en ben je klaar om behandelingen aan te passen aan alle verschillende noden. Basiskennis van het lichaam. In dit module bouw je een stevig theoretische kennis van de anatomie van het lichaam op. Je leert volgende onderwerpen kennen.: Organisatie van de opleiding. Encora enkel bereikbaar via telefoon of e-mail. 2600 Berchem Antwerpen.
Duo of partnermassageworkshop basis / uitgebreid Relaxi Taxi.
Na een korte kennismaking en inleiding gaan we meteen aan de slag met de praktijk. 1 van jullie ligt op de massagetafel, de andere masseert deze met de technieken die door de professionele masseur worden uitgelegd en voorgedaan. De workshop duurt in totaal ongeveer 3 uur. Jullie kunnen ook kiezen om elkaar te masseren, elk om beurt, waarbij dezelfde massagetechnieken en uitleg aan beiden worden gegeven, waarna jullie deze zelf uitproberen. Deze workshop duurt in totaal ongeveer 4 uur. Tijdens de cursus leer je een aantal basisprincipes en basisgrepen voor een ontspannende massage.

Contacteer ons