Meer resultaten voor thaise ontspanningsmassage

 
thaise ontspanningsmassage
 
Thaise massage in de buurt van Zaventem, Vlaams-Brabant Treatwell.
Welke massage kies jij? Body treats met korting. Lees meer over body treats. Bank holiday getaways. English Français Nederlands. Filter en locatie. Thaise massage in de buurt van Zaventem, Vlaams-Brabant. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 1 km.
maritime
Antwerp Thai Massage Authentieke Thaise massage Antwerpen.
In ons salon bieden wij jou een Thaise relaxerende sfeer aan in het centrum van Antwerpen. Het is onze missie kwaliteitsvolle Thaise massage aan te bieden volgens de Thaise traditie. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende Thaise massages. Thaise Traditionele Massage.
band
Thaise massage Wikipedia.
Wie in de Thaise hoofdstad Bangkok de Wat Pho-tempel bezoekt, vindt in de schaduw van de reusachtige liggende gouden boeddha van 15 meter hoog en 46 meter breed de restanten van een school voor traditionele Thaise geneeskunde uit de 18e eeuw.
leningen berekenen
Thaise massage Merksem goudengids.be.
20 resultaten voor thaise massage Merksem. 1 Baan Thai Style. Borrewaterstraat 61, 2170 Merksem Antwerpen. Maandag 1100: 2000.: Hoofd, nek en schoudermassage. 2 Medi Cellu Care. Slachthuislaan 74, 2060 Antwerpen. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 3 Massage Wereld Antwerpen. Londenstraat 7-9, 2000 Antwerpen. Body to body massages. Italiëlei 179, 2000 Antwerpen. Maandag 1400: 2200.: 5 Himalayan Healthcare Center. Quellinstraat 27, 2018 Antwerpen. 6 Baan Phetara. Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen. Maandag 1100: 2000.: Oever 23/6, 2000 Antwerpen. 8 Baan Phetara. Kloosterstraat 19, 2000 Antwerpen. 9 Instituut voor bedrijfskunde en opleiding. Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen. 10 La Vita Wellness. Geuzenstraat 17, 2000 Antwerpen. De Vrièrestraat 47, 2000 Antwerpen. 12 Antwerp Thai Massage. Museumstraat 8, 2000 Antwerpen. Botermelkbaan 50, 2900 Schoten. Handboogstraat 27, 2160 Wommelgem. Anti aging behandeling. 15 Embracing QI. Kannaertsstraat 6, 2560 Nijlen. Therapeutische en ontspanningsmassage.
Algemene info over traditionele Thaise massage Siam Wellness.
je niet ziek hoeft te zijn om een Thaise massage te reserveren? Preventie van ziekte, hogere weerstandopbouw of simpelweg een ontspannende belevenis in een rustgevend kader zijn evengoed redenen om van een Thaise massage te genieten. TIP: Thaise massage is bovendien de beste remedie tegen een slecht humeur.
Massages Antwerpen Ervaar een diepe ontspanning Thaise Massage.
60 min 60. Een zachte ontspanningsmassage met olie voor mamas in wording die op zoek zijn naar verlichting van zwangerschapsongemakken en onstpanning van de spieren en gewrichten. De massage gebeurt in zijlig met de toepassing van Thaise kneedtechnieken. Het helpt bij het verlichten van rugpijn, bekkenklachten, stijve benen en gewrichten, en voor het verbeteren van de nachtrust en de bloedcirculatie.
Thaise massage Vlaams brabant goudengids.be.
85 resultaten voor thaise massage Vlaams brabant. 1 Embracing QI. Kannaertsstraat 6, 2560 Nijlen. Therapeutische en ontspanningsmassage. Tai chi voor reuma. Rug en nekklachten. Bezoek onze webpagina. 2 Le Jardin des Mondes. Rue de Somtet 20 B, 5640 Mettet. 3 Lotus Spa.
Wat is een Traditionele Thaise massage?
Tegenwoordig wordt het vooral aangeboden als ontspanningsmassage. Kort gezegd is het een combinatie van een normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. De Thaise massage kent twee stromingen: de noordelijke vorm en de zuidelijke vorm. De zuidelijke vorm is een veel pijnlijkere manier van masseren.
Thaise massage: MassageKeuze.
Dit boek bevat informatie over de Thaise geschiedenis, cultuur studies, Boeddhistische religie en yoga technieken, maar ook modern inzicht van anatomie en fysiologie. Ten slotte overbrugt dit boek het gat tussen de theorie en de praktijk van de Thaise massage.
Thaise massage, een weldaad voor het lichaam Thailandblog.nl.
Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan. Traditionele Thaise massage in de praktijk.

Contacteer ons