Resultaten voor ontspanningsmassage zwolle

 
ontspanningsmassage zwolle
 
Netfysio Zwolle sportmassage massage stress te lijf.
Pijnlijke en stijve spieren? Verkeerde werkhouding of lichaamshouding, maar ook stress en werkdruk veroorzaken vaak pijnlijke en stijve spieren. Stress te lijf. Last van stress? Stress te lijf is een combinatie van massage en ademhalingsoefeningen. Disclaimer en copyright. NETFYSIO 2000 2020.
zwolle
Massage praktijk de Waterlelie.
Over massage praktijk de Waterlelie. Mijn naam is Charlotte Holtrust, ik ben gediplomeerd sportmasseur en gecertificeerd in trigger point massage. Daarnaast leer ik regelmatig nieuwe technieken bij. Wilt u even loskomen van de dagelijkse stress kunt u bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage komen.
zwolle
Massage Zwolle Herstel Balanz Het massage adres voor regio Kampen en ZwolleHerstel Balanz Het massage adres voor regio Kampen en Zwolle.
Een perfecte massage voor mijn cliënten uit Zwolle. Op het contactformulier of in de telefonische afspraak kunt u uw wens en verwachting kenbaar maken evenals voor of tijdens de massagebehandeling, de behandeling moet immers aansluiten bij u verwachting en doel. Voor de massage behandeling geef ik verdere uitleg zeker als het de eerste keer is in mijn massagepraktijk. Het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt. U wordt respectvol behandeld uw lichaam wordt voldoende afgedekt met handdoeken tijdens de massage. Voelt u zich bijvoorbeeld onzeker over uw lichaam omdat u mogelijk een maatje meer hebt? Dan kan ik u geruststellen mijn klantenbestand is zeer divers. Zoals aangegeven wordt er alles aan gedaan in mijn massagepraktijk om het comfort te verhogen voor u, zo is er een klimaatsysteem, vloerverwarming, evenals de massagetafel en massageolie kan verwarmt worden. De massagetafel wordt altijd voorzien van nieuwe schone hoes evenals de handdoeken tijdens uw massagebehandeling. Ik waardeer het wel als cliënten het fris in mijn massagepraktijk verschijnen. Diverse massage behandelingen of combinaties mogelijk. Zit u in een drukke hectische periode dan is een relaxte ontspannende massage de beste keus. Een ontspanningsmassage kenmerkt zich door stilte en rustige strijkingen of effleurages van de masseur.
Ontspanningsmassage Zwolle 1.1 Acupunctuur Zwolle.
Spring naar inhoud. De Shen Olifant. Voor welke klachten? Prijs en vergoeding. Ontspanningsmassage Zwolle 1.1. Gepubliceerd 30 april 2015 op 7216 5412 in Ontspanningsmassage Zwolle 1.1. Frederique Wassing Bij. AGB code onderneming: 90064990. AGB code zorgverlener: 90105723. AVG Privacyverklaring en privacybeleid.
Relax Beauty Point Zwolle, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 48% in Zwolle via Social Deal.
Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05. Gun jezelf een moment van pure ontspanning en kom langs bij Relax Beauty Point Zwolle. Hier kun jij nu maar liefst 60 minuten lang compleet wegdromen tijdens een professionele ontspanningsmassage.
Bioresonantie Therapie in Zwolle en omgeving Praktijk De Hanze sinds 1997. Bioresonantie therapie, Homeopathie, Kruiden, Bachbloesems, Celzouten, Diëetadvies, EFT en meer. Tel. 06-51567621. Bioresonantie Therapie in Zwolle en omgeving Praktijk De Hanze si
Therapieën die ik in mijn praktijk o.a. toepas zijn: bioresonantie therapie, klassieke homeopathie, fytotherapie kruiden., celzout therapie, Bachbloesemtherapie, het geven van voedingsadviezen en het zo nodig voorschrijven van voedingssupplementen. Ik ben met mijn praktijk in Zwolle gestart op 21 juni 1997.
Massage Praktijk Beautely.
Achterkant van de benen. Rug, schouders eventueel buik. Zwangerschap complete 65., Duur: 60 minuten. Rug, schouders, benen eventueel buik. Maak een afspraak. Terug naar behandelingen. Als u het boven niet vindt. Environ Facial Treatments. Beautely Treatment Store. 8014 DR Zwolle.
Zwolle-massage in Zwolle Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Dit is een geverifieerd Telefoonboek.nl bedrijf, maar nog niet geclaimd voor alle voordelen van een Places account. Meer info op Places.nl. Haringvliet 99 8032HC Zwolle. Is dit uw bedrijf? Geen website vermeld.: Voeg uw bedrijfswebsite toe. Informatie over zwolle-massage in Zwolle. Ontspanningsmassage en stoelmassage.
Massage Zwolle heerlijk ontspannen en genieten Grotemarkt beraad.
Uw behoefte en uw wensen staan altijd 100% centraal bij onze schoonheidssalon in Zwolle. Daar kunt u op bouwen! Een massage in Zwolle-Zuid bij Schoonheidsinstituut Allure. Wij bieden diverse massages aan in Zwolle-Zuid. Namelijk sportmassage, bindweefselmassage, hot stone massage, aromasoul scrub-massage, ontspanningsmassage, Ayurvedische massage, Lomi Lomi massage en de Balinese massage en het Lushly ritueel.
Voedingsadvies en Massage Zwolle ontspanningsmassage.
Ontspanningsmassage in Zwolle is. precies wat het zegt, heerlijk ontspannen voor lichaam en geest. Ben je op zoek naar een masseur waarbij je helemaal tot rust komt en waar je echt even een momentje voor jezelf hebt? Praktijk LenteFit heeft een heerlijke ontspanningsmassage in Zwolle Zuid die bijdraagt aan jouw lichamelijke en geestelijke welzijn.
Wilt u zelf leren masseren? Cursus Masseren in Zwolle.
Zaterdagen 9 en 16 febr 2 en 9 mrt van 9.00 13.00 uur in Zwolle. Zaterdagen 18 en 25 mei 1 en 8 juni van 9.00 13.00 uur in Zwolle. HERHALING Leren Masseren. Zaterdag 11 mei van 9.00 17.00 uur in Zwolle.

Contacteer ons