Meer resultaten voor ontspanningsmassage voor 2

 
ontspanningsmassage voor 2
 
Massagecentrum De Krachtbron Gemeente Laarne.
Het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst BCSD. Politiecollege en Politieraad. Brandweer Hulpverleningszone Zuid-Oost Zoneraad. Adviesorganen en commissies. Beleidsprogramma en documenten. Belastingen, retributies, reglementen en politiebesluiten. Openbaarheid van bestuur. Nuttige links en adressen. Openingsuren en contact. Milieu en wonen. Afval en containerpark. Beleid en acties. Nuttige links en contacten. Subsidies en Premies. Vergunningen en bekendmakingen Grondgebiedszaken. Mobiliteit en veiligheid. Leven en Welzijn. Werken en lokale economie. Plattelandsontwikkeling: Ontmoetingsplek in de Keistraat. UiT in Laarne. Massagecentrum De Krachtbron. Dendermondsesteenweg 29, 9270 KALKEN. 0474 30 85 84. Overige vrije beroepen paramedische activiteiten. Ontspanningsmassage, sportmassage en duo massage. Specialisme buikmassage en als psycholoog werk ik met oplossingsgerichte gesprekstherapie. Tevens workshops hoofdmassage, bedrijfsmassage, buikmassage en partnermassage. Van ma tot za vanaf 09.00u tot 21.00u. Enkel op afspraak. Ben je ook handelaar in Laarne? Aarzel niet en registreer je op onze handelsgids. Gemeente Laarne, Dorpsstraat 2, 9270 Laarne T: 09 365 46 00 F: 09 366 29 70 webmaster: dienst Communicatie disclaimer privacyverklaring.
wellness voor 2
Yavanna Holistisch Centrum.
Graag stellen we elke maand een thema voor dat je bij jou processen van waarde zou kunnen zijn. Een waaier aan kennis, kunde en mogelijkheden: Yoga, Soundhealing, QiGong, Kristalleggingen, Aromatherapie, Massage, Healings, Fytotherapie, Lichtwerk, Edeelstenen en mineralen, Didgeridoo, Regressie, Muziekbeleving voor kinderen, Stressvrij leven, 5D shifting, Spiritueel krijgerschap.
thaise massage purmerend
Wellness Azuur in Gent Cadeaubon Gent.
Relax namiddag Kom gedurende 4 uur genieten van de wellness en maak gebruik van alle faciliteiten voor 2 personen. Jullie krijgen tevens beide een ontspanningsmassage van een uur om het verwenmoment compleet te maken. We wachten je op met een drankje en een hapje.
vocht bestrijden
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
De massage richt zich op de chakra's, meridianen, marmapunten en auralagen. Surya tantra wordt de massage binnen de Tantra genoemd. De massage richt zich op de mannelijke Shiva en de vrouwelijke energiestroom Parvati in het lichaam. Door deze bijeen te brengen ontstaat Prana, dat vervolgens over het lichaam wordt verdeeld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's' van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Er zijn twee stromingen in de Thaise massage, de noordelijke variant, Nuad Bo-Rarn, en de zuidelijke variant, die ook wel Wat Pho-massage genoemd wordt. Deze laatste is statischer en wordt veelal als pijnlijker ervaren. Triggerpointmassage is een relatief nieuwe vorm van massage. Hierbij wordt op zoek gegaan naar triggerpoints. Een triggerpoint is een kleine verkramping in een spier die aanvoelt als een pijnlijke verharding. Deze verkrampingen spelen vaak een belangrijke rol bij talloze lichamelijke ongemakken. Bij triggerpointmassage worden deze spierknopen opgezocht en gemasseerd. Een van de populairste methoden onder masseurs is die van Clair Davies, de auteur van het Handboek triggerpoint-therapie.
tough
Wonderbox Blue Een BE. Sage duomassage Houthalen voor Wonderbox. 2 bij Blue Sage Houthalen Limburg.
Een kruidenstempelmassage bij Blue Sage Houthalen Limburg. Een kruidenstempelmassage bij Blue Sage Houthalen Limburg. Voor 1 persoon. Een massage met kruidenstempels 1u. Een massage voor 2 bij Blue Sage Houthalen Limburg. Een massage voor 2 bij Blue Sage Houthalen Limburg.
spouwmuurisolatie
Ekilibre Wellnessarrangementen, massage gelaatsverzorging in Haaltert nabij Aalst. Ekilibre Wellnessarrangementen, massage gelaatsverzorging in Haaltert nabij Aalst.
Liefdevolle massage voor koppels. Leer je zwangere vrouw masseren. Workshops op aanvraag. Ekilibre is een wellness, beauty en relaxatie praktijk waar alle zintuigen verwend worden. Geniet van een wellness-reis met geuren en kleuren en kom in je kracht. Bij Ekilibre wordt het voelen, horen, zien, proeven en ruiken in elke behandeling, massage, arrangement, kuur of workshop verwend.
SEO
Baan Phetara Massage Antwerpen. Baan Phetara.
Maar er is meer. Bij Baan Phetara kan je niet enkel terecht voor een verkwikkende massage. Antwerpen heeft er sinds kort nog een filiaal bij: Baan Phetara 2 is gelegen in de pittoreske Kloosterstraat en biedt je een ruim assortiment aan Oosterse decoratieartikelen.
persoonlijke lening
Massage / Beauty Sauna-enjoytoday.
De afvalstoffen worden hierdoor uit de spieren afgevoerd. Deze massage is zowel geschikt voor sporters alsook voor mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn of mensen die een heel actief leven hebben. 1 persoon/60 min/75. De luxe massage is een combinatie van ontspanningsmassage, hotstone en kruidenstempelmassage met etherische lavendelolie en afgewerkt met warme kompressen. 1 persoon/90 minuten/110. De luxe massage is een combinatie van ontspanningsmassage, hotstone en kruidenstempelmassage met etherische lavendelolie en afgewerkt met warme kompressen. 1 persoon/90 minuten/110. De luxe massage is een combinatie van ontspanningsmassage, hotstone en kruidenstempelmassage met etherische lavendelolie en afgewerkt met warme kompressen. 1 persoon/90 minuten/110. Luxe Duo massage. De duo massage wordt uitgevoerd door 2 massagetherapeuten in dezelfde ruimte en op hetzelfde ogenblik.
On site SEO
Massagepraktijk Ontspan Me Er komt een nieuwe website.
mazouttank verwijderen
AQUABELLO WELLNESS. Aquabello.
De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Deze massage is uiteraard geschikt voor sporters maar is ook bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn of die heel actief in hel leven staan. Reservering enkel telefonisch of per email met telefoonnummer. 1 persoon/60 minuten/75 euro. DE LUX MASSAGE. Is een combinatie van ontspanningsmassage, hotstone en kruidenstempelmassage met etherische lavendelolie en afgewerkt met warme kompressen. Reservering enkel telefonisch of per email met telefoonnummer. 1 persoon/90 minuten/110 euro. Is masseren onder begeleiding van een ervaren massagetherapeut op elkaar elk 45 min. U leert de basistechnieken uitoefenen op de rug strijken, kneden en frictie, zodat U thuis verder kunt oefenen. Reservering enkel telefonisch of per email met telefoonnummer. 2 personen/90 minuten/100 euro.
centrale verwarming antwerpen
Sauna.
De data zal je tevens op deze pagina vinden. Onze eerste pop-up is rond het thema Valentijn, van 13/2/2019 17/2/2019. Wat kan je verwachten van het all-in Valentijnarrangement voor 249. 3u sauna voor 2 in een romantisch kader met sfeervol kaarslicht.
camerabewaking thuis

Contacteer ons