Meer resultaten voor ontspanningsmassage voor 2

 
ontspanningsmassage voor 2
 
AQUABELLO WELLNESS.
wellness voor 2
Home Yavanna.
Combo pakket nu voor 55 euro! De heerlijke ontspanningsmassage met warme olie. 1 uur 45 euro. Relax Beauty verzorging. De meest ontspannende behandeling die we hebben! Zalig in warmte en welzijn cocoonen. 110 voor deze 2 uur durende behandeling. Healingsessie door Jessica.
centrale voor kredieten aan particulieren
Well-Care Privé Spa Massage, Privésauna-arrangement 3 of 4 uur voor 2: bespaar 41% in Hasselt via Social Deal.
Overzicht Well-Care Privé Spa Massage. Privésauna-arrangement 3 of 4 uur voor 2. Voor 2 personen: kom lekker 3 of 4 uur tot rust in de privésauna eventueel een heerlijke ontspanningsmassage van 30 minuten bij Well-Care Privé Spa Massage. Binnenkort online Ja.
Bedwantsen
Massage voor twee personen Bekijk onze Duo Massages Ontspan Me.
Reserveer een duo massage Massage voor twee personen. Massage voor twee personen. Genieten van je massage zoals je bij ons gewend bent maar nu met zijn tweeën. Je bent samen met je partner, vriendin, moeder, buurvrouw of collega een uur lang in dezelfde ruimte.
leningen simulatie
bol.com Elektrische massager 4 pads massage apparaat pulse massager ontspanningsmassage.
Elektrische massager 4 pads massage apparaat pulse massager ontspanningsmassage DisQounts. 4.0 van de 5. Vragen en antwoorden 2. E-mail deze pagina. Afbeelding 1 van 2. Type massage: Vibratie massage. Geschikt voor: Bovenarm. Elektrische massager 4 pads massage apparaat pulse massager ontspanningsmassage DisQounts.
dakwerker tienen
Massage Wikipedia.
Robert Saint John ontdekte dat de reflexpunten van de wervelkolom corresponderen met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. In deze reflexzone bevinden zich de herinneringen aan indrukken opgedaan in de prenatale periode. Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.
glazenwasserij
chakra massage.
Het licht in de kamer kleurt nu oranje, de klanken passen zich aan, en een zoete geur van bergamot en sandelhout wordt naar je neus gebracht. Het heiligbeen wordt vervolgens gemasseerd, ditmaal met een 2 de soort massageolie, specifiek voor chakra 2. Zo gaan we verder tot het 7de chakra. De kleur in de kamer, de klanken op de achtergrond en de geur aan uw neus, veranderen steeds in functie van de behandelde chakra. We leggen nu nog even de verbinding tussen de verschillende chakras, om vervolgens om te draaien. De voorzijde begint met een korte voetmassage. Daarna kleurt de kamer zich opnieuw rood, en herbegint de reis, van chakra 1 tot chakra 7. Tenslotte wordt indien je dit wenst de chakra massage afgesloten met een korte versie van de fameuse Shirodhara uit de ayurvedische massage. Hierbij wordt een grote hoeveelheid olie langzaam gegoten op het 6 de chakra derde oog. Dit gieten is een heel aparte ervaring en een prachtige afsluiter voor deze toch wel bijzondere massage. De chakra massage duurt 1u en kost 65.
Duo-massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
1 u 2 uur. Quick view venue details. Bij Il-Tempios op de Mechelsesteenweg weten ze als geen ander hoe jij lekker tot rust kunt komen. Ze verzorgen diverse massages zoals een relax massage, hot stone massage, kruidenstempelmassage en een duo massage. De ruimtes zijn leuk ingericht met een kabbelende waterval of waan je aan het strand en hoor het ruisen van de zee. Alles om jou heerlijk te laten genieten. Go to venue. Quick view venue details. Some-Body biedt een waaier aan verzorgingen. Het salon heeft een aangenaam interieur en straalt een rustige sfeer uit. Een plaats waar je kunt relaxen en tot rust kunt komen. Door ervaring en internationale trainingen houdt het team zich up-to-date en verzorgen ze jou volgens de laatste trends. Kies voor een gelaats, lichaamsbehandeling, manicure, pedicure of verschillende massages.
Home.
Tijdens uw sounabezoek kunt u steeds een massage nemen. Ontspanningsmassage: de ideale remedie tegen stress, burn-out of depressie. Zwarte zeep en huisgemaakte scrub staan gratis voor u klaar voor een totale hammambeleving. De balans tussen gezonde voeding, smaak en genieten.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Na deze massage cursus kun je verder gaan met de cursus klassieke massage. Samen vormen deze 2 cursusssen de gehele massage praktijk uit de NGS opleiding sportmassage. Als je 10 ontspanningsmassages hebt gegeven en 10 klassieke massages en je hebt de theorie geleerd, dan kun je examen doen. Dit is een praktijkexamen waarin je laat zien dat je de massage technieken beheerst. Na behalen van een voldoende resultaat krijg je een getuigschrift. De massage cursus wordt gegeven in of dichtbij de volgende plaatsen: Amsterdam, Zaandstad, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven. Klik voor meer info over: Trainers, Cursuslocaties, Veelgestelde Vragen, Agenda, Thuiscursus Massage.
Massage diensten massage Massage 2dehands.be.
Massage voor dames. Massage voor dames Massage van nekschoudersbovenarmenrugvoetenbenen, bovenbenen indien gewenst Is gewone massage geen erotische massage. gisteren 1127: Hasselt. Relaxatiemassage niet erotisch. Hallo, bij mij kan u terecht voor een relaxerende massage van 75 minuten voor een prijs van 60.

Contacteer ons