Resultaten voor ontspanningsmassage voor 2

 
ontspanningsmassage voor 2
 
Massage Aan Huis Manutine Massage Zwangerschapsmassage.
Ik masseer je voornamelijk in ruglig en ook in ondersteunde zij-lig: verlichten van rug, nek, schouder en bekkenpijn, verlichting van pijnlijke benen en voeten Altijd in samenspraak met jou, we zoeken wat voor jou comfortabel is. Spanning, pijn en stress zal verminderen waardoor je weer nieuwe energie krijgt en je weer beter in je vel komt te zitten. 60 min 60. Het is allemaal begonnen met een cursus Holistische Massage. Wat een ontdekking! Ik vond het niet alleen leuk maar ik kréég energie door een massage te geven. De mensen die ik masseerde, reageerden enorm positief op wat ik deed, vertelden me dat ik rust kan brengen in mijn massage, dat ze volledig ontspannen waren, en ik voelde me groeien. Snel hierna deed ik bij Syntra West de opleiding Beroepsbekwaamheid Masseur, ik volgde workshops Shiatsu, voetreflexologie, zwangerschapsmassage, bindweefselmassage. Heerlijk om mensen te kunnen helpen en hen volledig te laten ontspannen waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Masseren is mijn passie geworden. MASSAGES AAN HUIS. Vertrekkend vanuit Wevelgem of Brugge, verplaatsing gratis in een straal van 25 km. Andere locaties bespreekbaar. Ben je met meer dan 2 personen die een massage wensen, kan dit ook aangepast worden.
2
Arrangementen met duomassage LYF Lichtervelde.
Hier boek je geen wellnessarrangementen, de massagepraktijk bestaat enkel uit een wachtplaats en de massageruimte. Wij bieden u hier de tijdsgarantie dat u met een speling van amper 10 op de gemaakte afspraakuren van de massage binnen en buiten bent. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op regelmatige basis zich wensen te laten masseren zonder een wellnessarrangement te boeken. Het is uitgesloten dat klanten van de wellnesshuizen hun arrangement kunnen uitbreiden met een massage in de massagepraktijk, dit om deze uren 100% vrij te houden voor de klanten van de massagepraktijk. Kies je massage. Voel je je gespannen in je nek en schouders dan is deze massage uw ontspanningsmassage.
Arrangementen bij Ons moment in Rosmeer.
170 voor 2 personen. Ontspanningsmassage van 60 min. Ontspanningsmassage van 30 min. Hoofd / Rug / Nek. Ontspanningsmassage van 30 min. Voeten / Benen. Ontspanningsmassage van 90 min. 3u basisarrangement fles cava gefrituurde hapjes, 160 voor 2 personen. 3u basisarrangement incl.
Heiligbeenchakra, sekschakra of sacraal chakra 2, Svadishthana.
Klant Nutritionele Evaluatie Vragenlijst. Startpagina / Massages / Chakra's' / Sekschakra. Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Massages Wat is aromatherapie? Ontspannende Californische massage Cranio Sacrale massage Chakra massage. Schema Wortelchakra Sekschakra Zonnevlecht Hart Keelchakra Voorhoofdchakra Kruinchakra 7. Cadeaubon Prijslijst Intake.
Massage Cabanne.
Bel voor een reservatie: 0499 234 234. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige oliën en etherische extracten. 60 per uur. 60 per uur. Basis-massage: Kalmerend en rustgevend. Bracci-massage: Massagevorm waarbij gemasseerd wordt met onderarm en elleboog, waardoor dieper kan worden ingewerkt. Specialiteit: duo massage. 120 2 pers. Specialiteit: duo massage.
Beauty en massage weekendje weg Weekendesk.
Je heerlijk laten verwennen tijdens een beauty massage weekend, dan kom je gegarandeerd uitgerust thuis van je weekend! Weekendesk biedt alleen de beste hotels aan om te zorgen dat jij jouw weekend in totale ontspanning kan beleven. Geef je over aan de handen van de masseurs en laat verwennen tijdens een weekend vol ontspanning en verwennerij. Neem contact met ons op per e-mail. We zijn vastbesloten om binnen 48 uur te reageren. 020 225 15 54. Van maandag t.e.m. vrijdag van 1000: s ochtends tot 1800: s avonds. Onze experts staan, zonder toeslag, tot uw dienst. Raadpleeg de online hulp. Hotelgasten of partners, bent u op zoek naar praktische informatie? Ontvang onze nieuwsbrief en ontdek Nederland zoals nooit tevoren! Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Door uw inschrijving te bevestigen, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens verwerkt worden om u onze newletters te sturen. Meer weten over het verwerken van uw gegevens en over uw rechten. 100% veilig betalen. Waar boek jij je vakantie? 2021 Weekendesk Alle rechten voorbehouden. BTW berekend voor 2 personen verblijvend in dezelfde kamer en gedurende de periode aangegeven in de details van de aanbieding.
Duomassage, massage voor 2 personen Aan huis of op locatie.
Je kunt allebei voor dezelfde massage kiezen, maar ook kan ieder voor een andere massage kiezen. Bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage voor de vrouw en een ontspanningsmassage voor de partner. De duo massage minimaal 60 minuten per persoon is te reserveren voor.:
Massage bij kanker België.
Deze ontspanningsmassage kan dus ook NIET dienen ter vervanging van een consultatie of behandeling bij een arts, kinesist, fysiotherapeut of ander medisch beroep. Wat kan massage bij kanker betekenen? Personen die kanker krijgen, worden op heel wat vlakken uitgedaagd en uit balans gebracht. Zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel als relationeel, hebben de diagnose, de ziekte en de bijbehorende behandelingen een heuse impact. Massage kan op zulke momenten een welkome afleiding zijn van zorgen en pijn. Massage bij kanker biedt geen genezing, maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en daardoor het herstel. Klachten als pijn, stress, angst, slapeloosheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Bovendien kunnen de positieve prikkels van de zachte aanraking ook helpen het contact met het eigen lichaam weer te herstellen. Dit alles draagt bij tot een verbetering van de kwaliteit van leven. Waarom is er nood aan een gespecialiseerde opleiding voor masseurs?
Rug, nek en schoudermassage Nirvana, massage, duo massage, beauty en privé sauna in Kontich Antwerpen.
Deze massage zorgt immers voor een betere bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe waardoor deze zichzelf makkelijker herstellen. Laten we ook vooral niet vergeten dat deze ontspanningsmassage ook heel ontspannend werkt wanneer je geen klachten hebt. Een rug, nek en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest. Gunstige effecten van een rug, nek en schouder massage.: verbetert de bloedcirculatie. herstellen van de weefslels door aanvoer van zuurstof. ontspannen van spieren en wegnemen van stram en stijf gevoel. ontspannen van het ganse lichaam en geest waarbij je alerter en frisser gevoel hebt. Ideale behandeling bij volgende klachten.: stijfheid, schouder, rug en nekpijn. moeheid, stress en een gespannen gevoel. hoofdpijn en migraine. RESERVEER HIER ONLINE. 1 Persoon 60min 60 online 55 EUR. 1 Persoon 90min 85 online 80 EUR. 1 Persoon 120min 105 online 100 EUR. 2 Personen 60min 110 online 100 EUR.
Duo of partnermassageworkshop basis / uitgebreid Relaxi Taxi.
Indien je wenst, kan de workshop nog worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei, door de masseur uitgevoerd. Tip: draag makkelijke kleding geen sieraden. Je gaat op de website www.RelaxiTaxi.be naar de Ik reserveer-tab en kiest de gewenste datum en startuur van de workshop. Je kan in het dropdown-menu makkelijk kiezen tussen de basis 3 uur of de uitgebreide 4 uur workshop. Je kan ook met Relaxi Taxi contact opnemen via 0468 486926. De basis duo-massage workshop duurt ongeveer 3 uur en kost 130 euro in totaal, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie 50km heen en terug van/naar Tremelo 1euro per 10km boven 50 km. De workshop waarbij jullie beiden de massagetechnieken aangeleerd worden, duurt ongeveer 4 uur en kost 150 euro, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie 50km heen en terug van/naar Tremelo 1euro per 10km boven 50 km. Je krijgt nog een mooie verrassing t.w.v. enkele 10-tallen euros cadeau, waarvan je nog jaren genot zal hebben! Je krijgt ook de notas van alles wat besproken en uitgevoerd werd. Leg jouw Workshop duo of partner-massage hier vast.
DUO Massage Antwerpen The Wellness Room.
Bij The Wellness Room kan je terecht voor professionele duo massage in Antwerpen. We bieden maar liefst 21 verschillende soorten massage. Deze worden onderverdeeld in 4 categorieën: energetisch, ontspannend, internationaal en pijnklachten. Ook bestaat er de mogelijkheid van een mix van massagetechnieken. Onze populairste behandeling voor 2 personen is de duo lounge massage.

Contacteer ons