Meer resultaten voor ontspanningsmassage overijssel

 
ontspanningsmassage overijssel
 
Home Sauna Beauty Ommen.
Voor producten en cadeaubonnen zijn wij gewoon bereikbaar. Wij hopen u hierna weer te kunnen ontvangen en wensen u natuurlijk hele fijne feestdagen! Lieve groet namens team Sauna Beauty. Aantal personen 1. Huidverbetering Cosmetique Totale. Sauna Beauty Ommen. Stationsweg 29 7731 AX Ommen.
Ayurvedische massage Ayurvedische Kliniek. Ayurvedische massage Ayurvedische Kliniek.
Bij deze massagetechniek wordt de stofwisseling geactiveerd, zodat afvalstoffen sneller door het lichaam worden afgevoerd. Ontspannings massage Therapeutische massage. Ayurveda kent twee soorten massage, t.w: ontspanningsmassage en therapeutische massage. Beide zijn Ayurvedische Massages. De ontspanningsmassage heeft een preventieve werking op het ontstaan van verstoringen in het lichaam, m.a.w.
MassageGids.nl Massage's' per provincie.
Sommige mensen beschouwen massage als een luxe, maar gezien de druk die de hedendaagse maatschappij ons oplegt en vooral de toename van allerlei ziekten als gevolg van stress, zou massage een vaste plaats in het leven van alledag moeten hebben.
Massages Apeldoorn Massages Wellness Mirelness Massages Apeldoorn.
Even een moment van totale ontspanning, even een moment voor jezelf, even helemaal niks. Laat je verwennen bij Mirelness met een Wellness Massage. De Wellness Massage wordt geheel afgestemd op uw wensen. Geniet van de heerlijke warmte van de stenen en kom volledig tot rust.
Massage, Ontspanningsmassage Meppel Drenthe Overijssel.
Vaak gunnen we ons zelf de tijd niet voor rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid.
Home Salon Massage Aileen. salon Aileen.
Massage salon aileen. Na een stressvolle werkdag even alles vergeten tijdens een heerlijke rustgevende ontspanningsmassage goed, voor lichaam en geest. Laat de pijnlijke nek en rugspieren eens lekker losmasserenzodat, het lichaam niet meer zo stram en stijf aanvoelt. Hete stenenwarme, olie.
Ontspannings massage Hengelo Overijssel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
7556AV Hengelo Overijssel. van Heekstraat 286. 15-01-2021 laatst gewijzigd. Door een combinatie van verschillende massagetechnieken Thaise massage, shiatsu, reflexologie, acupressuur stel ik een persoonlijke behandeling op om ervoor t. U kunt bij massagecentrum-enschede terecht voor een klachtgerichte tuina massage, cupping massage of een diepe ontspanningsmassage.
Masseur, Masseurs Overijssel.
Home Gezondheid Masseurs Overijssel. zoeken in B9.nl. Balans voor jezelf Scholtensweg 14 8124 AJ Wesepe gemeente Olst-Wijhe. Praktijk voor ontspannende wellnessmassage, shantala kindermassage, hotstone massage, sensi therapie en Reiki. Chicare Massage Domela Nieuwenhuisware 40 8014 TR Zwolle. Ontspanningsmassage, hotstone massage en stoelmassage.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage. Ik beschik over een bodycushion dit kussen ligt zeer comfortabel voor o.a. zwangere vrouwen maar maakt een massage ook effectiever omdat de spieren beter ontspannen. Kunt u eigenlijk niet de tijd vinden om naar mijn praktijk te komen voor een behandeling? In overleg kom ik ook bij u thuis! Ik geef massages door heel Friesland, Groningen, Flevoland en een deel van Overijssel.
Zwangerschapsmassage Beauty Clinic Twente.
Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam voortdurend en heeft het meer aandacht nodig. Door de veranderingen die het lichaam ondergaat, kunt u op een gegeven moment minder dan u gewend bent. Dit kan veel energie vergen, dat u bepaalde dingen niet meer kunt, maar ze wel graag wilt doen. Om u toch te kunnen laten ontspannen bieden wij de zwangere vrouw een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage aan. Bij de zwangerschapsmassage kunt u heerlijk genieten van een ontspannen massage, speciaal gericht op zwangerschapsklachten of natuurlijk gewoon een ontspanningsmassage.
Ayurveda Twente.
Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. 7496 AC Hengevelde. Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Overijssel. Wij bieden Reinigingskuren, Ayurvedische Massages, Yogaweekenden en Schoonheidsbehandelingen. Effecten van massage.

Contacteer ons