Op zoek naar ontspanningsmassage enschede?

 
ontspanningsmassage enschede
 
Massage enschede het juiste adres voor een professionele massage.
Diverse massage behandelingen. Bij Massage Enschede kun je kiezen tussen gespecialiseerde massages zoals een rug massage of een nek en schouder massage en een meer traditionele behandelingen zoals een ontspanningsmassage. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van rug, nek en schouderklachten.
garagepoorten
Massage Enschede Golden Hands.
Daarna volgt een massage van de voeten en kuiten gevolgd door een ontspanningsmassage van de rug. 30 minuten 29, Aandachtspunten: Voeten/ benen/ rug. Oorkaarsen werken lichaamszuiverend en beïnvloeden doormiddel van warmtewerking het trommelvlies, middenoor en evenwichtsorgaan. Hierdoor zorgt het voor bevrijdende drukregeling in oor, voorhoofd, en bijholtegebied. Het is effectief tegen onder andere: Verstopte oren, te sterke oorsmeerproductie, drukkend gevoel in hoofd en holtes, en oorsuizen. 30 minuten 29, Aandachtspunten: Oren. Losse behandeling 29, per 30 min. STUUR EEN BERICHT. 10 rittenkaart 250, eenmalig. STUUR EEN BERICHT. Boek je massage. Kies je behandeling verplicht. Hot stone massage. Wat klanten zeggen. Eva was ontzettend professioneel en de naam Golden Hands is volledig terecht. Ik heb gekozen voor de 10 ritten kaart! Had het als cadeau gekregen. Heb het nu zelf ook al een paar keer als cadeau weer weggegeven. Mark Over Indiase hoofdmassage. Gewoon bij mij thuis binnen een paar uur. Kan het aan iedereen aanbevelen! Ellen Over pedicure behandeling. Wilthuislanden 79, Enschede.
wkk
Ontspanningsmassage in Enschede massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Enschede. Massage from the Heart. Bij Holistische Massage zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden met elkaar en interventies op lichamelijk gebied hebben ook effect op emotioneel, mentaal en. De Klomp 120-102, Enschede.
goedkoopste autolening
Tarieven Moment voor massage Enschede.
Bij ieder bezoek wordt deze afgetekend. Het kaartje is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je krijgt dus 10% korting over alle afgenomen massages als je de zesde massageafspraak maakt! Bij introductie van een nieuwe cliënt ontvang je eenmalig een korting van 20%.
Massage Enschede, Hengelo, Almelo, Goor Ervaren masseur.
Massages zijn maatwerk. Voorafgaande aan de massage wordt daarom met uw masseur besproken welke wensen u heeft en welke massage het beste bij uw persoonlijke situatie past. Massages op locatie in heel Twente Hengelo, Enschede, Almelo, Delden, Borne, Goor en Oldenzaal.
Zevenster Massage.
Zevenster Massage is in februari 2014 opgericht aan de Van Limborchstraat 42 te Enschede en geregistreerd in het Kamer van Koophandel register onder nummer 59884460. Meteen na de eerste cursus stoelmassage van Esoterra was ik verkocht. Massagetherapie werd het vakgebied waarin ik mij verder wilde ontwikkelen.
Welkom bij Moment voor Massage Enschede.
Bij Moment voor Massage laat je de hectische wereld van alledag even achter je. Kiezen voor een ontspanningsmassage is bewust kiezen voor een moment van bezinning, heerlijk genieten, relaxen, bewustwording en ontspannen. Ben je gestrest, ontspannen, vrolijk, opgewekt, of ben je een beetje down en zit je toch niet zo lekker in je vel?
Mens-Massage Massagepraktijk voor holistische massagetherapie, ontspanningsmassage en stoelmassage.
Klik hier om direct contact op te nemen! Welkom in de praktijk voor holistische massagetherapie, ontspanningsmassage en stoelmassage. Wat is holistische massagetherapie. Voor wie is holistische massagetherapie. Over Marianne Bolsenga. massage academie Holos. 7546 GL Enschede. Met trots ondersteund door WordPress.
Sonergie Praktijk, Natuurgeneeskunde, Massagecursussen, Massageworkshops, Afvallen Sonergie Praktijk.
Workshops voor 35, Donderdag 31 mei 19.00-21.30 uur Rugmassage Maandag 02 juli 19.00-21.30 uur. Indiase hoofdmassage gaan door bij minimaal 6 aanmeldingen. Cursussen voor 125, De cursussen Indiase hoofdmassage, de ontspanningsmassage en de hot en coldstone massage kosten deze maanden 125, in plaats van 150.,
Ontspanningsmassage Enschede Buddha Butterfly.
Je zult als herboren van de massagetafel afstappen wanneer je kiest voor een ontspanningsmassage nabij Enschede van Buddha Butterfly. Neem contact op met Buddha Butterfly en kom tot rust door een ontspanningsmassage dichtbij Enschede. Wil je meer weten over de ontspanningsmassage dichtbij Enschede van Buddha Butterfly, of wil je direct een afspraak maken?

Contacteer ons