Meer resultaten voor ontspanningsmassage eindhoven

 
ontspanningsmassage eindhoven
 
tantra cursus eindhoven - ja, stuur me de gratis mini cursus Tantra.
Goud ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt. In deze tweedaagse Tantra cursus rusten we je uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien in 2021.
Ontspanningsmassage in Eindhoven? Kom naar Asia Zen!
Wij hebben oog voor kwaliteit en zorgen ervoor dat u in een prettige setting geniet van een ontspanningsmassage met een rustgevend effect. Copyright 2016 Baan Thai All Rights Reserved Powered by: Caramelo Media Massage Eindhoven Ontspanningsmassage Eindhoven Thaise Massage Eindhoven.
eindhoven
Home Babypraktijk Ilse.
Zowel de cursus babytaal als de cursus babymassage zijn enorm aan te raden! De cursus babytaal geeft je veel tips en punten waarop je kan letten bij je baby. Ons heeft dit heel veel gebracht De cursus babymassage is vier weken lang, elke week weer ontzettend leuk.
Massage therapie Eindhoven Cleo Willemse Schmidhamer It's' Just Therapy.
Over / Bio. Massage Therapy Eindhoven. Begonnen in 1983 als Schoonheids Specialiste en gezien dat ik masseren het leukste vond. Daarna ben ik van de ene cursus en opleiding in de andere gerold. Ik ben merendeel klachtgericht bezig en dat vind ik ook het leukst om te doen. Mensen helpen om van hun klachten af te komen. Of ze te helpen om zich te kunnen ontspannen na een stress periode of een drukke werkweek door een heerlijke Ontspanningsmassage te geven. Ik vind het fijn om mensen te zien vertrekken met een lach op hun gezicht! Masseren is mijn passie. Maak gerust een afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen. Massage therapie, Bewegingstherapie, Bodywork, Manuele therapie, Massage therapie, Triggerpoint Massage.
massagepraktijk massagepraktijk eindhoven massage eindhoven.
7 dagen per week Boschdijk 991 in Eindhoven Massage verhoogt aanzienlijk kwaliteit van uw leven e. 8 dagen geleden Eindhoven Noord-Brabant. Wil jij heerlijke MODDER massage in Eindhoven genieten? Dames gevraagdduo massage Adres: Boschdijk 991 in Eindhoven Elke Vrijdag Korting: extra schuim.
Des Fleurs Therapie en massage in Eindhoven Massages.
Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht uw spieren en ontspant lichaam en geest. Prijzen: 60 minuten 55., K lassieke gezichtsmassage. Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe.
Agua City Spa Eindhoven Massage.
De oliën voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust. Elke olie heeft een specifieke invloed. De masseur kiest samen met jou de juiste olie. Reinigen en Afslanken. Wist je dat we ook speciale massages in Eindhoven geven die een reinigende, ontslakkende en afslankende werking hebben? Body refiner: een verstevigende en verslankende behandeling die de contouren van je lichaam verfijnt en overtollige vloeistoffen verwijdert. Het resultaat: een slanker silhouet en een gladdere huid. Immune recovery: deze massage Eindhoven richt zich op het bovenste deel van je lichaam en heeft een reinigende en ontslakkende werking. De behandeling verruimt de geest en ondersteunt het immuunsysteem. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam volop en raak je snel vermoeid. Veel vrouwen hebben daarnaast last van extra vocht dat ze vasthouden. Het kan heerlijk zijn om juist in deze periode te kiezen voor een massage in Eindhoven. Bij een zwangerschapsmassage krijg je een zachtere massage omdat dat beter is voor je lichaam. Wij raden elke Mum to be deze heerlijke en verlichtende massage aan. En natuurlijk ben je ook welkom na de bevalling voor een ontspanningsmassage!
Atria-Eindhoven Home.
Atria-Eindhoven is een opleidingsinstituut met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage, dat georganiseerd wordt door het NGS. Mocht de informatie op de website niet voldoende zijn, bel dan gerust. Zijn we niet bereikbaar, spreek dan een voicemail bericht in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Een e-mailtje sturen kan natuurlijk ook. In het menu Contact kun je onze contactgegevens vinden. Daar vind je ook een contactformulier. Brigitte Spees van Rheenen. Schrijf je in voor een opleiding of cursus.
Body to body Massage Eindhoven Yu Mi Massagesalon.
Een bezoek aan onze unieke salon is een must voor iedereen die op zoek is naar de bevrijdende weldaad van bijzonder erotisch getinte massages. Massagesalon Yu Mi staat voor ongedwongen genieten van een erotische lifestyle voor heren, dames en koppeltjes die een buitengewone heerlijke body to body massage met HP wil ondergaan en deze ervaren als een spannende ontspanning van lichaam en geest. Werken bij Yu Mi. Maandag t/m Zaterdag geopend van 1000: 2330: uur. Zondag geopend van 1100: 2330: uur. U kunt om 2300: uur nog bij ons terecht voor een massage van 30 minuten. 5614 HM Eindhoven.
Relax Massage Eindhoven.
Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Relax Massage Eindhoven. Masseur aan huis. Ontspanningsmassage en rugklachtenbehandeling. Relax Massage Eindhoven. Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Website door Aimfor Ontwerp van Svenny.
Massagewereld Eindhoven Massagewereld.
Een van de andere erotische massages in Eindhoven: Lingam massage, Yoni massage, Aqua massage, Oliemassage, Prostaatmassage, Bondage massage, VIP massage, Dark room massage, Parenmassage en erotische Sport massage. Erotische masseuse in Eindhoven. De erotische masseuses van de erotische massagesalon in Eindhoven staan elke dag voor u klaar.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Masseren" is uit je hoofd, in je lijf. Masseren is weg van zorgen en stress en terug naar het Nu en het Zijn. Masseren is weer leren voelen wat je nodig hebt, wat echt belangrijk voor je is. Masseren is volop genieten. Je hart openen, leren geven en leren ontvangen. Masseren is dansen, stromen, en spelen. En met iedere massage maak je de wereld een stukje mooier." Voel je welkom en kijk even rustig rond op deze site. Heb je nog vragen dan kun je ons meteen bellen 0499-461041. Alle cursussen worden gegeven in ons eigen cursuscentrum.: Gebouw Gare du Nord, Ukkelstraat 2i, 5628 TE Eindhoven Noord.

Contacteer ons