Op zoek naar ontspanningsmassage breda?

 
ontspanningsmassage breda
 
Massage Samsara Breda.
In de praktijk zijn cadeaubonnen verkrijgbaar tegen ieder gewenst bedrag. Studenten, mensen met een Breda-Pas of een minimum inkomen ontvangen een korting van 25% bij Massage Samsara Breda. Tussen 09.00 en 17.00 uur en 19.00 en 21.000 uur. Massage Samsara Breda.
top trainingen breda
Ontspanning Massage Lichaamsmassages Rust en ontspanning! Wellness in de omgeving van Breda Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom.
Fruity Peel Ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op het algemeen gevoel van welbehagen en ontspanning van lichaam en geest. In deze massage is alles erop gericht om u tot ontspanning te brengen. Deze massage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de Westerse gezondheidszorg als de Oosterse filosofie een belangrijke rol speelt.
thaise massage roosendaal
Quality Care Massage het adres voor ontspanning!
Kom eens langs voor een massage en ervaar zelf wat massage voor jou kan doen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Wil je direct een afspraak maken? Mijn praktijk Quality Care Massage is gevestigd in Breda in de wijk Princenhage. Hier heb ik een praktijk aan huis. Parkeren in de straat is gratis. Quality Care Massage Isenburgstraat 27 4813 NA Breda T: 31 6 14530287 E: info@qualitycaremassage.nl. De praktijk is op de volgende dagen geopend.: Maandag van 9.00 22.00. Dinsdag van 9.00-18.00. Donderdag van 9.00-22.00. Vrijdag van 9.00-18.00. Heb je liever een afspraak op een andere dag en of tijd? Neem contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is! Creëer je eigen detox en relax week. Ontspanningsmassage waarom is dat nou zo ontspannend?
loodgieter deurne
Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda. Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda.
Ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage met warme zuivere olie direct op de huid. Het is een moment van aandacht voor jezelf, wanneer je je gespannen, moe of onrustig voelt of juist dit voor wilt zijn door regelmatig een massage te ondergaan.
eed audit
Chinook Massage Breda Contact Lichaamsmassage, ontspanning, muziek.
voor een weldadige en heilzame ontspanningsmassage. Het doel van de massage. Myriam van den Akker. 4817 MG Breda. maandag t/m vrijdag.: van 11.00 tot 20.00 uur. van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt eenvoudig een afspraak maken of meer informatie opvragen bij Chinook massage.:
backlinks
Massagepraktijk Wellness by Liseth indebuurt Breda.
Massagepraktijk Wellness by Liseth is één van de 18 wellness in Breda en is gevestigd aan de Bijster. Dit bedrijf is 6 dagen per week geopend. Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot. Fijn dat je ons op de hoogte brengt.
dakwerken brugge
Ziel Zalig integrale massage Breda.
Een ontspanningsmassage voor dat moment. Alles gaat in overleg. Wel is het aan te raden om na de eerste behandeling de te verwachten vervolgsessies in te plannen. Omdat integrale massage nog doorwerkt is het zinvol om bij de eerste 3 sessies een tussentijd van 1-2 weken aan te houden. Zo bereik je het snelst het beste resultaat. En voordat de agendas vollopen, kan dat maar beter op tijd worden vastgelegd. Des te meer baat heb je van de behandelingen. De praktijk bevindt zich net buiten het centrum in de wijk Ginneken en is centraal gelegen in Breda.
leningen
Ontspanningsmassage Breda bij Massagepraktijk Breda.
Lomi Lomi massage. Redenen om niet te masseren. Selecteer een pagina. De ontspanningsmassage is een heerlijke massage waarbij je tot diepe rust en ontspanning komt. Het verhoogt de bewustwording van je lichaam en geest. Door de ontspanningsmassage worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd.
Tools
Massagecursus Leren Masseren Zuiderlicht Breda.
Een massage is een prachtig middel tegen stress en een krachtige manier om te ontspannen. Een massage heeft voordelen op een aantal vlakken: het is rustgevend en het verlicht pijn en spanning. Binnen Zuiderlicht hebben we het volgende aanbod aan massagecursussen.: Cursus Stoelmassage Wilma Sta www.massagereikibreda.com. Cursus Oosterse Hoofdmassage Wilma Sta www.massagereikibreda.com. Bekijk onze agenda voor ons volledige aanbod komende periode. Of blijf op de hoogte middels onze nieuwsberichten. Opgericht in januari 2005 door Inge Voeten. Zuiderlicht in Breda is een plek waar mensen tot rust kunnen komen, zichzelf kunnen zijn, zich welkom en gezien voelen.
lening aanvragen
Ontspanningsmassage Angélique Visser, Massagepraktijk Oosterhout/Breda.
Deze massage met technieken van shiatsu wordt op een massagetafel met verwarmde massageolie op de blote huid gegeven. Er zijn verschillende redenen om deze massage te willen ontvangen. Bijvoorbeeld bij rug, schouder of nekklachten of gewoon om lekker te ontspannen.
6s
Massage Plus Breda geeft jou een ontspanningsmassage.
Overige massages Naast de ontspanningsmassage biedt Massage Plus Breda u nog diverse andere vitaliserende behandelingen aan.: Om het wellness gevoel compleet te maken, kunt u bij Massage Plus Breda ook terecht voor wellnessmassages zoals: kruidenstempelmassages, lichaamspakkingen, lichaamsscrubs en pedicurebehandelingen! Afspraak maken Geniet ook van een relaxmoment voor uzelf!

Contacteer ons