Op zoek naar ontspanningsmassage breda?

 
ontspanningsmassage breda
 
Quality Care Massage het adres voor ontspanning!
Kom eens langs voor een massage en ervaar zelf wat massage voor jou kan doen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Wil je direct een afspraak maken? Mijn praktijk Quality Care Massage is gevestigd in Breda in de wijk Princenhage. Hier heb ik een praktijk aan huis. Parkeren in de straat is gratis. Quality Care Massage Isenburgstraat 27 4813 NA Breda T: 31 6 14530287 E: info@qualitycaremassage.nl. De praktijk is op de volgende dagen geopend.: Maandag van 9.00 22.00. Dinsdag van 9.00-18.00. Donderdag van 9.00-22.00. Vrijdag van 9.00-18.00. Heb je liever een afspraak op een andere dag en of tijd? Neem contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is! Creëer je eigen detox en relax week. Ontspanningsmassage waarom is dat nou zo ontspannend?
top trainingen breda
Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda. Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda.
Ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage met warme zuivere olie direct op de huid. Het is een moment van aandacht voor jezelf, wanneer je je gespannen, moe of onrustig voelt of juist dit voor wilt zijn door regelmatig een massage te ondergaan.
Cheap Taxi
Massage voor 2 personen Breda.
ACNE BEHANDELING MET VERGOEDING. PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR BREDA. Massage voor 2 personen Breda. Tegelijkertijd en in één beauty cabine en door 2 medewerkers! Arrangementen gericht op SPA Wellness Breda. FEELING GOOD ARRANGEMENT 60 min voor 1 of 2 personen. 1-persoons sauna / 15 min.
groeperen van kredieten

Like Fit Massage Breda op Facebook. Like Fit Massage Breda. Masseur / massagetherapeut. In de loop der jaren heb ik verschillende massagetechnieken geleerd. Van ontspannende strijktechnieken en deep tissue massage tot kneedgrepen uit de sportmassage. Ook therapeutische massagetechnieken heb ik onder de knie. Een bindweefselmassage is niet altijd fijn, maar wel zeer effectief. Ook een triggerpointbehandeling is niet prettig om te ervaren, maar werkt snel. Met mobilisatie maken we gewrichten en wervelkolom weer los en soepel. Een andere techniek is elastisch tapen, zo verlengen we het effect van de behandeling. Nek, schouder en onderrugklachten. Een verkeerde werkhouding, veel met de smartphone bezig zijn of lang achter het stuur zitten zijn veel voorkomende veroorzakers van nek en schouderklachten. Spieren worden wel aangespannen, maar bewegen te weinig. Wanneer er dan stress of werkdruk bij komt, krijg je klachten zoals uitstralingspijn, slecht slapen of hoofdpijn. Met een therapeutische behandeling, gecombineerd met een fijne ontspanningsmassage, maak ik het weefsel weer soepel en goed doorbloed.
online lenen
het Lichthuis.
Te veel om hier allemaal op te noemen en t nog interessant te houden. Ik combineer de verschillende massagetechnieken uiteindelijk in mijn eigen Ontspanningsmassage, die steeds verschillend is, omdat ik precies die massage geef die op dat moment nodig is. Ook heb ik na verschillende workshops en korte cursussen, de opleiding VoetreflexPlus met Chinese insteek TOTAL HEALTH Breda gevolgd.
Coupe
Ontspanningsmassage Breda bij Massagepraktijk Breda.
Lomi Lomi massage. Redenen om niet te masseren. Selecteer een pagina. De ontspanningsmassage is een heerlijke massage waarbij je tot diepe rust en ontspanning komt. Het verhoogt de bewustwording van je lichaam en geest. Door de ontspanningsmassage worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd.
chinese massage breda
Massage Opleidingen. Total Health, d opleider voor voetreflex, tuina, acupunctuur, 5 elementenvoeding en kruidenleer, ook voor Medische Basiskennis.
Diverse workshops en modules zijn ook geschikt als bij en nascholing. Het aanbod beslaat verschillende richtingen, zoals.: Massage voetreflex en lichaam. Ga naar workshops en modules. In de health shop kunt u producten bestellen op het gebied van massageproducten en gezondheid, zoals.:
Ontspanningsmassage Angélique Visser, Massagepraktijk Oosterhout/Breda.
Deze massage met technieken van shiatsu wordt op een massagetafel met verwarmde massageolie op de blote huid gegeven. Er zijn verschillende redenen om deze massage te willen ontvangen. Bijvoorbeeld bij rug, schouder of nekklachten of gewoon om lekker te ontspannen.
Massage Plus Breda geeft jou een ontspanningsmassage.
Overige massages Naast de ontspanningsmassage biedt Massage Plus Breda u nog diverse andere vitaliserende behandelingen aan.: Om het wellness gevoel compleet te maken, kunt u bij Massage Plus Breda ook terecht voor wellnessmassages zoals: kruidenstempelmassages, lichaamspakkingen, lichaamsscrubs en pedicurebehandelingen! Afspraak maken Geniet ook van een relaxmoment voor uzelf!
Massage Breda Maak nu een afspraakEsZensa Wellness.
Bij elk consult van 30 minuten massage, healing, coaching ontvang je een stempel op je spaarkaart. Bij een volle spaarkaart van 10 stempels kun je de kaart inwisselen bij alle consulten en producten van EsZensa Wellness. EsZensa Wellness massage Breda flyer.
www.massagereikiparadijs.nl.
Vakgroep Shantalamassage Docenten, VSD. I nschrijving KVK 20143667, Breda. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, of neem contact op met.: Massage en Reikipraktijk Paradijs. lokatie: klik op googlemaps. Massage-Healing Reikipraktijk Paradijs info@massagereikiparadijs.nl.

Contacteer ons