Op zoek naar ontspanningsmassage breda?

 
ontspanningsmassage breda
 
ontspanningsmassage breda - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
Holistische ontspanningsmassage Breda, massage Oosterhout, massage Terheijden, massage Drimmelen, massage Hooge Zwaluwe Stralend jij! Email. Facebook. Instagram.
Een holistische ontspanningsmassage helpt je terug te brengen bij jezelf, bijzonder geschikt voor hoog sensitieve personen en mensen die te veel in hun hoofd zitten. Ontspanningsmassage van 60 minuten: 5500., Ontspanningsmassage van 90 minuten: 7500., Plan hier een holistische ontspanningsmassage. Verder
thaise massage roosendaal
Quality Care Massage het adres voor ontspanning!
Kom eens langs voor een massage en ervaar zelf wat massage voor jou kan doen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Wil je direct een afspraak maken? Mijn praktijk Quality Care Massage is gevestigd in Breda in de wijk Princenhage. Hier heb ik een praktijk aan huis. Parkeren in de straat is gratis. Quality Care Massage Isenburgstraat 27 4813 NA Breda T: 31 6 14530287 E: info@qualitycaremassage.nl. De praktijk is op de volgende dagen geopend.: Maandag van 9.00 22.00. Dinsdag van 9.00-18.00. Donderdag van 9.00-22.00. Vrijdag van 9.00-18.00. Heb je liever een afspraak op een andere dag en of tijd? Neem contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is! Creëer je eigen detox en relax week. Ontspanningsmassage waarom is dat nou zo ontspannend?
assertiviteitscursus breda
Klankschaalmassagepraktijk Breda.
In een groep. In deze ontspanningsmassage worden klankschalen op en naast je geklede lichaam geplaatst en ritmisch aangeslagen. Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er een mooie natuurlijke klank maar nog belangrijker is de trilling die je ervaart. De trillingen van de klankschalen zorgen namelijk voor een goede prikkeloverdracht in je lichaam waardoor spierspanningen en energiebokkades kunnen worden opgelost.
Theo
Bredase ZeNNsation beste massage-salon van Nederland Stappen Shoppen Breda.
21 februari, 1235: 10 11 maart in Breda: Baby Fair! Op zaterdag 10 en zondag 11 maart is het Racketcentrum in Breda dé plek voor blije en toekomstige ouders. Dan vindt namelijk de tweede editie plaats van de Baby Fair.
spouwmuur isolatie
het Lichthuis.
Te veel om hier allemaal op te noemen en t nog interessant te houden. Ik combineer de verschillende massagetechnieken uiteindelijk in mijn eigen Ontspanningsmassage, die steeds verschillend is, omdat ik precies die massage geef die op dat moment nodig is. Ook heb ik na verschillende workshops en korte cursussen, de opleiding VoetreflexPlus met Chinese insteek TOTAL HEALTH Breda gevolgd.
Laadkleppen
Massage Massage Breda? Breda? KaroCare KaroCare geeft geeft professionele professionele massages! massages!
Wilt u een afspraak maken voor een massage Breda? Dan kunt u ook contact met mij opnemen, zodat we direct een datum in kunnen plannen voor uw sport of ontspanningsmassage. Voor u het weet, kunt u langskomen voor een heerlijke en welverdiende massage in mijn praktijk. Maandag: 12.00 tot 21.00. Dinsdag: 08.00 tot 18.00. Donderdag: 12.00 tot 21.00. Vrijdag: 08.00 tot 18.00. 4812 AK Breda. AGB-code KaroCare: 04-024327.
attest stookolietank
Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda. Ontspannings Massage Yoga Atelier Breda.
Ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage met warme zuivere olie direct op de huid. Het is een moment van aandacht voor jezelf, wanneer je je gespannen, moe of onrustig voelt of juist dit voor wilt zijn door regelmatig een massage te ondergaan.
sea marketing
Massage bij Carlo, Massage naar keuze 60 min: bespaar 58% in Breda via Social Deal.
Massage bij Carlo. Breda Amerongenstraat 162 Routebeschrijving. Gun jezelf een moment van pure rust en ontspanning met een heerlijke massage bij Massage bij Carlo. Jij kunt kiezen voor een ontspanningsmassage of een hotstonemassage van maar liefst 60 minuten. De massage helpt spanning en stress los te laten en de natuurlijke balans te herstellen.
lenen
Total Health.
google seo
Vind ontspanningsmassage breda op Marktplaats.nl.
Help en info. ontspanningsmassage massage rotterdam. Heel Marktplaats 10 resultaten voor ontspanningsmassage breda. Groep en Rubriek. Diensten en Vakmensen. Welzijn Masseurs en Massagesalons 10. Zo goed als nieuw 0. Een week 1. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage breda. Lekkere Massage Aangeboden.
krediet
Ontspanning Massage Lichaamsmassages Rust en ontspanning! Wellness in de omgeving van Breda Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom.
Fruity Peel Ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op het algemeen gevoel van welbehagen en ontspanning van lichaam en geest. In deze massage is alles erop gericht om u tot ontspanning te brengen. Deze massage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de Westerse gezondheidszorg als de Oosterse filosofie een belangrijke rol speelt.
goedkope

Contacteer ons