Zoeken naar ontspanningsmassage breda

 
ontspanningsmassage breda
 
QoQo Massage Breda.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen?
Binnendeuren
Senang Wellness, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 58% in Breda via Social Deal.
Breda In de buurt Breda. Bergen op Zoom. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Naar de deals. Spontaan uit eten? Sharing is Caring. Overzicht Senang Wellness. Ontspanningsmassage 60 min. 60 minuten lang wegdromen met een heerlijke ontspanningsmassage inclusief rugscrub en nabehandeling met bodylotion bij Senang Wellness.
matras
Ontspanningsmassage Breda bij Massagepraktijk Breda.
Ginnekenweg 2, 4818 JE Breda. 31 06 24 29 54 29. Overdag en s avonds, op afspraak. Lomi Lomi massage. Redenen om niet te masseren. 2018 Massagepraktijk Breda Webkunner webdesign Breda Privacy verklaring. De praktijk is vanwege de vakantie t/m zondag 22 juli gesloten.
zonnepanelen
Ontspanningsmassage in Breda massage-info.nl.
Praktijk voor sport ontspanningsmassage Breda. Gevestigd in het Medisch Sportcentrum Club Fystiotherapie te Breda. Praktijk voor begeleiding en herstel bij blessures van sporters, sport en ontspanningsmassage., Experimentele massage praktijk voor energetischeontspannendeemotionele, en spirituele massages.In een ruste plaats in Breda.Niet bij mij huismaar, wel apart ingerichte.
lijst schilderij
Ontspanningsmassage in Breda: Boek direct online! Treatwell.
Let op: in de praktijk kan niet worden gepind. Kom je met de auto? Neem dan de afslag Nieuw Wolfslaar tussen Breda en Bavel. De salon is gevestigd in het Back in Motion Centrum. Ontspanningsmassage 60 minuten. Ontspanningsmassage 30 minuten.
persoonlijke lening vergelijken
Goedkope massage in Breda: Spaar nu tot 70% op massages in Breda GROUPON.nl.
60 Van 1999., Voetreflexmassage van 60 minuten bij Spa Savannah in Oosterhout, nabij Breda. Oosterhout 83, km. 60 Van 1999., Oosterhout 83, km. 60 Van 1999., Ontspanningsmassage en naar keuze pakking bij B And D Beauty Collection in Rotterdam. Relax tijdens deze behandeling en kies er een pakking bij, bestaande uit een scrub en masker voor je rug om een diepe reiniging te ervaren.
top trainingen breda
Massage Breda Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Kerkpad 10, 4818PK, Breda. Beoordeel dit bedrijf. 06-45078075 Toon nummer. Olmstraat 66, 4814LP, Breda. Voor een heerlijke ontspanningsmassage met Warme Olie en/of HotStones bij Jurgen en/of Helma. Gediplomeerd HotStone Therapists Energie-Healing. Beoordeel dit bedrijf 06-40019547 Toon nummer. Maurik R M van.
Massage Cestmoi Breda.
Van Sportmassage tot ontspannings-massage." De ervaren masseurs van Cestmoi beheersen de massagetechnieken van sportmassage tot aan de totale ontspanningsmassage. Na de massage is er weer balans tussen lichaam en geest of hebben de spieren weer meer bewegingsvrijheid. Steeds meer clienten gaan, ter preventie, met een vaste regelmaat naar een masseur. Om te voorkomen dat je werkhouding of werkstress teveel invloed gaat krijgen op je lichaam. De huidige tijd vraagt om meer aandacht voor je geestelijke en lichamelijke balans. Je wil gewoon lekker in je vel zitten. gebaseerd op eeuwenoude tradities van Thaise massagecultuur is het voetritueel speciaal voor u samengesteld. Genietend van een heerlijke Thaise thee kunt u zich overgeven aan uw welverdiende rust. Het ritueel begint met een kruidenbad, een voetwassing volgt. De voetmassage wordt volgens oosterse filosofie uitgevoerd met een nuats' en stimuleert alle drukpunten. Voel de energie weer stromen! Masseren met basaltstenen geeft een nieuwe ervaring. Door de combinatie van oliƫn en warmte geeft deze massage een heerlijk gevoel van welbehagen. Deze krachtige en diepe massage geeft een diep ontspannend maar vooral energiek gevoel. Een ervaring die u beslist niet mag missen! Direct online boeken! CESTMOI, de huidspecialist. 4813 ED Breda.
Ontspanningsmassage Natuurgeneeskundige Praktijk Arahant in Breda.
Ook als je last hebt van verkrampte en pijnlijke spieren is een ontspanningsmassage zeer geschikt. Maar ook als je goed in je vel zit is een ontspanningsmassage erg prettig. Kortom, massage is geschikt voor iedereen die zich eens goed wil laten verzorgen. Geef het ook aan indien u allergisch bent voor massage-olie, in dit geval zal een andere tussenstof gekozen worden. Als u niet zeker weet of u gemasseerd mag worden, vraag het dan eerst aan uw huisarts. Als de huisarts goedkeuring heeft gegeven, is massage geen probleem. Als u geen advies heeft gevraagd aan uw huisarts en de masseur is van mening dat er een contra-indicatie is, zal de massage aangepast worden of helemaal niet plaatsvinden. Arahant Geneeskundige Praktijk Breda.
Voor een massage die persoonlijk is afgestemd op jouw wensen.
Eigenaar masseuse, Massagepraktijk Breda. Waarom Massagepraktijk Breda. Ik luister naar je wensen en klachten en ik masseer met veel aandacht. Je kunt ook een combinatie van verschillende massages krijgen. De praktijk is zeer ruim, schoon, met toilet en keuken en met een comfortabele massagetafel.

Contacteer ons