Op zoek naar ontspanningsmassage amsterdam?

 
ontspanningsmassage amsterdam
 
Ontspanningsmassages voor vrouwen: Rivierenbuurt Amsterdam-Zuid.
Algemene klachten zoals lichte stress, spierpijn, vermoeidheid van nek en rug zijn natuurlijk goed met een ontspanningsmassage aan te pakken. Wil je echter serieus een klacht aanpakken dan raad ik je aan om voor Thaise massagetherapie te kiezen. Ontspanningsmassages worden niet door de zorgverzekeraar vergoed, natuurgeneeskundige consulten vaak wel. Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met me op. Caroline: 0629016596 of info@lieverlos.nl. Caroline: eigenaar Lieverlos. Er is weer plek in de yin yoga les op maandagavond 20.00. Thaise yoga massage. Holendrechtstraat 40 II. 1078 TV Amsterdam.
alarmsysteem
Ontspanningsmassage Chill Amsterdam Massage en Coaching.
Waarom Chill Massages. Waarom Chill Coaching. Wie is Chill. Waarom Chill Massages. Waarom Chill Coaching. Wie is Chill. Leave a Comment. Klik hier om je antwoord te annuleren. Maak een afspraak. Blog per categorie. Copyright 2014 / Foto's' Brenda Reimers en Saskia de Ridder.
centrale voor kredieten aan particulieren
Ontspanningsmassage in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Aan de Weesperstraat in Amsterdam vind je Zoku Treatment. Bij deze salon kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexmassage, AQAMAmassage, bindweefselmassage en mediterraantherapie. In de salon werken enkel gediplomeerde en HBO afgestudeerde therapeuten die met hun uitgebreide kennis en ervaring vrijwel alle voorkomende problemen kunnen behandelen.
backlinking
Ontspanningsmassage MassageWork Amsterdam.
De ontspanningsmassage van Nice Touch is een weldaad voor je lichaam en geest en is heerlijk om te ondergaan. Deze super behandeling zal bestaan uit zachte strijkingen die worden afgewisseld met rustige tot stevige knedingen. Hierdoor zullen pijnlijke en stramme spieren weer soepel aanvoelen en zal het stress en vermoeidheidsklachten doen afnemen.
massagesalon amsterdam west
Openingstijden Recharge House I ontspanningsmassage Witte de Withstraat 143 in Amsterdam.
Witte de Withstraat 143-2 1057XT Amsterdam. Onze bezoekers over Recharge House I ontspanningsmassage in Amsterdam. Recharge House I ontspanningsmassage in Amsterdam heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling. Geef een beoordeling aan Recharge House I ontspanningsmassage in Amsterdam.
beobank
sportmassage, ontspanningsmassage, ook voor de professionele sporter, Amsterdam centrum.
PRAKTIJK FONTAINE AMSTERDAM. Natuurgeneeskunde Counseling Voeding Lichaamsgericht werk Homeopathie. Body work / Massage. Wat is uw klacht? Verwijzing door arts / therapeut. Kosten / uw zorgverzekering. Body work / Massage. Info voor professionals. Meldt u aan voor één van onze nieuwsbrieven. Lichaamsgericht werk body work / massages. Lichaamsgericht werk is een mooie manier om weer contact te leren voelen met je eigen lichaam. Emoties en pijnlijke ervaringen of gebeurtenissen geven vaak een verkramping. Ons lichaam heeft geheugen. Niet alleen op spierniveau maar ook op energetisch niveau. Het kan een verademing zijn om via het lichaamsgerichte werk dit stuk aan te raken en een plekje te geven. Tijdens een intake natuurgeneeskunde / homeopathie zal blijken of het verstandig is om lichaamsgericht werk onderdeel te maken van je behandelplan. Als je wilt kun je ook kiezen voor losse behandelingen. Naast Rachel geeft sinds januari 2014 ook David Savalle behandelingen in de praktijk. Hij is experienced in transformational bodywork. Wij bieden de volgende behandelingen aan. Lichaamsgericht werk Rachel. Transformational bodywork David. Ontspanningsmassage / Klassieke massage David of Rachel.
huis schatten
Ontspanningsmassage.
Intuïtieve massage de eeuwenoude techniek van de Zweedse, klassieke ontspanningsmassage, zoals ze holistisch benaderd is in het Califo rnisch groeicentrum Esalen door Georges Downing. Dynamische massage dit is de persoonlijke benadering van Geert van Coillie van de door Milton Trager in Hawai ontwikkelde Tragering. meer weten over de massagetechnieken? Als je in de buurt van Amsterdam woont kun je massages in sfeer krijgen van één uur 55.
Ontspanningsmassage Archives Incense Bali Spa Amsterdam. Ontspanningsmassage Archives Incense Bali Spa Amsterdam.
Traditionele Balinese Massage. Bali Spa Relaxation Massage. Balinese Herbal Treatment. Anti Stress Massage. Anti Cellulite Treatment. Balinese Body Scrub. Diverse pakketten van 15, tot 25, uur. Komang in Club NYX Amsterdam. Date: 9 november 2013 By: Komang Comments: Leave a reply.
Ontspanningsmassage Amsterdam.
Heeft u last van stress, bent u onrustig of slaapt u slecht? Een regelmatige ontspanningsmassage kan zorgen voor rustpunten waardoor u een hectisch leven beter aankan. De massage kan gegeven worden op locatie Amsterdam en omgeving of in de praktijk in Badhoevedorp.
Individuele massage Masseurs Massage en ontspanning.
Zij werkte ze als sportmasseuse in een fitness-centrum en als ontspanningsmasseuse in een schoonheidssalon. Begin jaren negentig was zij werkzaam bij Touch Amsterdam, als docent voor de cursus shiatsu gecombineerd met klassieke massage. Ook heeft zij samen met haar partner Gabrille een cursus ontspanningsmassage ontwikkeld voor vrouwen.
Thaise massages voet, nek en gewrichten massages in Amsterdam.
Een ontspanningsmassage is bedoeld om even helemaal tot rust te komen. Bij de Thaise voetreflexmassage activeert de masseuse drukpunten op de voetzool met een massagestokje. Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden in de wereld. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, de Ayurvedische en de Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga, de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? NEEM CONTACT OP. Thailand-Dreams Wellness en Massagesalon heeft een ruim aanbod aan massagebehandelingen tegen scherpe prijzen. Hugo de Grootplein 20 1052 KX Amsterdam.

Contacteer ons